Om Jonas

Jeg er 37 år og bor med Lotte i det gamle Strandvejskvarter i Solrød Strand. Sammen har vi to piger. Sigrid på 5 år og Noora på 3 år.

For 6 år siden valgte vi at realisere vores drøm om parcelhus, og var ikke i tvivl om, at Solrød Kommune var det rigtige sted for os. Derfor vil jeg arbejde for, at også fremtidens Solrød bliver børnefamiliernes foretrukne sted at realisere deres drømme om hus, tryghed og fællesskab.

Jeg er opvokset i Kalvehave på Sydsjælland, og er uddannet i Politik og Administration på Aalborg Universitet. Jeg er ansat i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, hvor jeg til dagligt arbejder med at hjælpe danske virksomheder. Jeg har tidligere været ansat i både den private og offentlige sektor. 

Jeg vil arbejde for, at også fremtidens Solrød bliver børnefamiliernes foretrukne sted at realisere deres drømme om hus, tryghed og fællesskab. Derfor skal vi udvikle gode pasningsmuligheder til vores mindste og vores folkeskole skal skabe rum for gode læringsmiljøer, hvor alle elever får færdigheder til at uddanne sig videre.

Samtidig skal vi skabe flere muligheder for, at seniorer og ældre kan flytte fra parcelhuset over i en mindre bolig. Solrød Kommune skal være en kommune, hvor ældre har indflydelse på egne vilkår og behov. Der skal tilbydes aktiviteter, som kan sikre ældre muligheder for et aktivt liv. Omsorgen for ældre med brug for hjælp skal præges af høje standarder.

Min historie i Solrød Byråd

Valgt som borgmesterkandidat for Socialdemokratiet på generalforsamlingen i 2020

Valgt som gruppeformand for den socialdemokratiske byrådsgruppe i Solrød Byråd

Valgt til byrådet første gang i 2017.